Garrido over tijd bij Club Brugge: Over hem kan ik niets goeds vertellen

Garrido over tijd bij Club Brugge: "Over hem kan ik niets goeds vertellen"

12-05-2016 10:00

Michel Preud'homme zou Club zondag kampioen kunnen maken, en dat is natuurlijk waarvoor hij werd gehaald. Zijn voorganger Juan Carlos Garrido is daar blij om, maar kaart toch aan waarom hij geen kampioen is kunnen worden.

Garrido had een mooie tijd bij Club Brugge, maar zijn technisch directeur Arnar Gretarsson was in zijn ogen niet geschikt. "Preud'homme zit in een sterkere positie dan ik, hij kon de juiste transfers afdwingen. Ik zat met TD Arnar Gretarsson. Kan ik niets goeds over vertellen. Ik kreeg spelers als Vlachos, Monteiro...", aldus Garrido in Het Nieuwsblad. "Maar verder geen slecht woord over Club."

Garrido hoopt in ieder geval wel dat hij Club live kampioen ziet worden. "Ik ben nog steeds heel trots dat ik daar gewerkt heb. Ik denk dat ik Mannaert ga bellen voor een kaart voor zondag."

De Spanjaard denkt niet dat het nog kan misgaan bij Club, dat het succesrecept eindelijk beet heeft. "Het grote verschil is de stabiliteit die men in de club heeft gekregen. Kijk maar naar de spelersgroep. De meeste en de belangrijkste spelers zijn er al járen: Simons, Meunier, Refaelov. En spelers als Engels en Mechele, die ik nog bracht, hebben zich kunnen ontwikkelen."