Matt Ryan gelooft in de titel voor Club Brugge: Herinneringen voor het leven

Matt Ryan gelooft in de titel voor Club Brugge: "Herinneringen voor het leven"

11-05-2016 19:31

Matthew Ryan was met Club Brugge twee seizoenen geleden erg dicht bij de titel. Toch liep het in de Play-Offs mis en moest Blauw-Zwart tevreden zijn met een tweede plaats. Ryan vertegenwoordigt intussen de kleuren van Valencia, maar hij heeft zijn hart duidelijk verloren aan Club.

Matt Ryan ruilde vorige zomer Club Brugge voor Valencia. Toch volgt de Australiër zijn ex-club nog steeds op de voet. Voor Het Laatste Nieuws schat hij de kansen van Club op de titel in.

"Dat Club dit jaar de titel kan pakken, is fantastisch. Weet je, ik had nooit gedacht dat ik me zo verbonden zou voelen met een club. Maar de mensen hebben me daar schitterend behandeld. Ik heb er goede vrienden gemaakt en de spelersgroep voelde als familie. Die herinneringen zijn voor het leven."

"Ik zal bij elk succes dat Club in de toekomst boekt fier zijn dat ik daar ooit gespeeld heb", gaat Ryan verder. "Met een aantal spelers heb ik nog steeds contact. Zij maken de Clubfamilie trots en ik wens hen dan ook niets dan succes dit weekend."