Deze 22 spelers strijden zondag in de Slag om Vlaanderen

Deze 22 spelers strijden zondag in de Slag om Vlaanderen

08-05-2016 17:15
1

Om 18u00 start de topper tussen AA Gent en Club Brugge. De onderstaande namen verschijnen aan de aftrap. Beide trainers moeten puzzelen door het ontbreken van enkele schakels. Club Brugge moet het vandaag stellen zonder man-in-vorm Lior Refaelov. 

De dertigjarige Israëliër moet in extremis afhaken. Hij wordt vervangen door Claudemir, waardoor Vanaken wellicht zal uitwijken naar de flank. Achteraan behoudt Preud’homme het vertrouwen in zijn gebruikelijke achterlijn. Meunier speelt op rechts, met naast hem Engels en Denswil. De Bock start als linksachter. Vormer speelt samen met brekers Simons en Claudemir op het middenveld. Izquierdo, Diaby en Vanaken moeten voor de offensieve impulsen zorgen.

Bij AA Gent ontbreken Boussoufa en Asare. De Ghanees zal op de linkerflank vervangen worden door Saief. Vanhaezebrouck speet zoals steeds met een driemansverdediging. Nielsen speelt naast Mitrovic en Gershon. Kums, Neto, Foket en Milicevic zullen samen met Saief het middenveld bevolken. Ter vervanging van Boussoufa haalt Gent-coach Vanhaezebrouck een joker uit zijn mouw. Hij posteert vandaag Coulibaly naast Depoitre diep in de spits.