'Hek helemaal van de dam, Courtois geen vriendjes meer met coach'

'Hek helemaal van de dam, Courtois geen vriendjes meer met coach'

06-05-2016 17:26

Het ziet er naar uit dat Thibaut Courtois aan zijn laatste weken bezig is bij Chelsea. De Rode Duivel loopt volgens bepaalde media al een tijdje ongelukkig rond in Stamford Bridge. Maar nu zou Courtois ruzie hebben met zijn keeperstrainer. 

Het nieuws komt van Mail Online. Dit moeten wij uiteraard met een korreltje zout nemen. Courtois en keeperstrainer Christophe Lollichon zouden niet meer door dezelfde deur kunnen. Volgens Mail Online stak Lollichon zijn voorkeur voor Petr Cech niet onder stoelen en banken. Dat zou bij Courtois in het verkeelde keelgat zijn geschoten. Cech vertrok ondertussen naar Arsenal. Maar de relatie tussen onze landgenoot en Lollichon zou helemaal verzuurd zijn.

Het ziet er ook niet naar uit dat Lollichon naar de exit wordt gewezen. Hoewel de nieuwe Chelsea-coach Antonio Conte zijn eigen trainersstaff meeneemt, blijft Lollichon gewoon op Stamford Bridge. Eén plus één is nog steeds twee en dus weten we wie het onderspit moet delven. Een vertrek van Courtois komt dus erg dicht in de buurt.