Trainers Liverpool en Villarreal ruziën door: Ik zou niet zoals hem willen zijn

Trainers Liverpool en Villarreal ruziën door: "Ik zou niet zoals hem willen zijn"

06-05-2016 17:15

Jürgen Klopp reageerde na de gewonnen halve finale van de Europa League tegen Villarreal (3-0) op zijn eigen kenmerkende manier: met een flinke dosis enthousiasme. Dat schoot Marcelinho, trainer van de Spaanse club, na afloop in het verkeerde keelgat.

"Over de trainer van de tegenstander, hij is hoe hij is", aldus de geïrriteerde oefenmeester over zijn collega Klopp. "Hij is een goede manager. Maar bij winst of verlies, in dit soort situaties blijf ik rustig", vervolgt Marcelinho in gesprek met Express.

De Spanjaarden kwamen naar Anfield Road om een voorsprong van 1-0 te verdedigen, maar slaagden hier niet in. Na de rode kaart van Victor Ruiz, bij een 2-0 achterstand, was de halve finale een gelopen race. "Het liep niet zoals we gepland hadden. Het vroege tegendoelpunt kwam heel hard aan", stelt de Villarreal-trainer.

Klopp, die met Liverpool het eveneens Spaanse Sevilla treft in de finale, trekt zich echter niets aan van de kritiek van zijn collega. "Ik zou niet zoals hem willen zijn. Geen seconde in mijn leven", aldus de Liverpool-manager.