'Club Brugge zet getalenteerde Afrikaanse doelman op het wenslijstje'

'Club Brugge zet getalenteerde Afrikaanse doelman op het wenslijstje'

06-05-2016 14:38

Club Brugge is de laatste weken bijzonder actief geweest op de transfermarkt. Tot een transfer kwam het nog niet, maar er werden wel meerdere spelers bekeken. Doelman Antonio Signori is de volgende die in verband gebracht wordt met Blauw-Zwart.

Blauw-Zwart zou de Zwitsers-Angolese doelman Signori op het spoor gekomen zijn. De 21-jarige goalie werd opgeleid in Zwitserland, maar komt momenteel uit voor het Angolese CD De Agosto. Daar maakte hij zodanig veel indruk op de scouts van Club Brugge dat hij op het transferlijstje is gekomen. Dat meldt A Bola. Volgens de Portugese sportkrant heeft Michel Preud'homme zelfs al gesproken met de entourage van Signori.

De Afrikaanse doelman zou binnenkort de overstap naar België maken. Hij begon zijn carrière in Zwitserland, maar besloot afgelopen zomer om naar het land van zijn roots, Angola, te vertrekken. Daar is hij goed op weg om de Angolese titel binnen te halen. Hij hoopt toch om ooit door te breken in Europa. En die doorbraak wil hij realiseren bij Club Brugge. 

Signori werd opgeleid bij het Zwitserse ES FC Malley LS. Daarna kwam hij onder meer uit voor Team Vaud, Lausanne-Sport en Le Mont LS. Hij heeft ook zes caps voor de nationale ploeg van Angola achter zijn naam staan.