Er is nog geen plaats voor euforie bij Club: Enkel focus naar de volgende match

Er is nog geen plaats voor euforie bij Club: "Enkel focus naar de volgende match"

06-05-2016 14:21
1

Club Brugge trekt zondag naar Gent. Bij winst tegen de Buffalo's doen de Bruggelingen een goede zaak in de titelstrijd. Het kan de week daarop dan in eigen huis de titel pakken tegen RSC Anderlecht. Michel Preud'homme wil echter nog niet gaan vieren.

Eerst moet er nog gewonnen worden van AA Gent. Preud'homme beseft dat dat geen makkelijke klus zal zijn. "Elke wedstrijd heeft zijn waarheid. Net zoals thuis tegen Genk, zal de wedstrijd op Gent zeer moeilijk zijn", klonk het op de persconferentie voor de wedstrijd.

Club Brugge kon dit seizoen nog geen enkele keer winnen op verplaatsing naar Gent, maar MPH denkt niet dat er al gevreesd moet worden. "Deze verplaatsing is anders dan de vorige ja. Door het vormpeil, maar ook door het feit dat we geen midweekmatch hadden."

Bij winst tegen Gent kan Club Brugge de week daarop kampioen spelen. Bij Blauw-Zwart willen ze daar nog niet over denken.  "Er is niemand euforisch op Club. Er is enkel focus naar de volgende match toe", zegt Preud'homme. "Ons doel blijft 20 punten, we gaan nog niet denken aan mogelijke scenario's", besluit hij.