Dit was de voormiddag: nieuw bloed bij AA Gent, geen licentie voor Moeskroen?

Dit was de voormiddag: nieuw bloed bij AA Gent, geen licentie voor Moeskroen?

06-05-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Anderlecht wil Mihajlovic
Anderlecht heeft verregaande interesse in de 20-jarige Nemanja Mihajlovic. De linksbuiten speelt momenteel bij Partizan Belgrado, de ex-club van Aleksandar Mitrovic. Mihajlovic kan in ieder geval mooie adelbrieven voorleggen.

Mbodji weg?
Nog bij Anderlecht zou Kara Mbodji wel eens andere oorden kunnen opzoeken. Hij zou net als coach Besnik Hasi naar Trabzonspor kunnen, al kan de transfersom een struikelblok zijn.

AA Gent heeft eerste zomertransfer binnen
AA Gent heeft zijn eerste nieuwe aanwinst voor volgend seizoen al beet. Het gaat om Noël Soumah, een centrale verdediger van promovendus White Star Brussel. White Star ontvangt nog een mooie transfersom voor zijn sterkhouder.

Zware fout bij Moeskroen
Westerlo, STVV en Oud-Heverlee Leuven vechten de licentie van Moeskroen nog altijd aan, en nu zijn ze op een goudader gestoten. De advocaten vonden een obscure regel in het bondsreglement, die Moeskroen zou kunnen terugzetten naar de Amateurliga.

Standard geeft Hanni niet op
Sofiane Hanni lijkt op weg naar Anderlecht, maar Standard heeft de hoop zeker nog niet opgegeven. De onderhandelingen tussen KV Mechelen en Anderlecht slepen aan, en zo ziet Standard zijn kans schoon.