Real Madrid-legende weigert overstap naar VS: Ik ben hier gelukkig

Real Madrid-legende weigert overstap naar VS: "Ik ben hier gelukkig"

06-05-2016 10:20

Iker Casillas stapte in de zomer van 2015 over van Real Madrid naar FC Porto. In Portugal staat de gewezen topkeeper echter ter discussie en is hij zijn basisplaats inmiddels kwijt aan de Braziliaan Helton. Vertrekken wil de Spanjaard echter niet.

In een interview met AS laat Casillas duidelijk verstaan te willen blijven. Het geïnteresseerde MLS-team Miami FC heeft dus geen kans om hem binnen te halen. "Ik zal niet naar Miami vertrekken. Ik heb het hier in Porto goed naar mijn zin", laat hij optekenen in de Spaanse krant.

De 166-voudige Spaanse international keek ook nog terug op de voorbije Champions League-wedstrijden en is uiteraard blij voor zijn grote liefde Real Madrid, dat woensdagavond de finale bereikte. "Ik ben erg blij voor ze, want ze verdienden de overwinning echt", meent Casillas.

Ook stadsgenoot Atlético haalde de eindstrijd, na een zinderend tweeluik tegen FC Byern München. Met name doelman Jan Oblak maakte in de ogen van Casillas indruk. "Hij heeft een fantastisch seizoen en kon zich onderscheiden. Ik feliciteer Atlético van harte met het bereiken van de finale."