Neemt Hasi verguisde Anderlecht-speler mee naar Turkije?

Neemt Hasi verguisde Anderlecht-speler mee naar Turkije?

06-05-2016 09:30
3

Anderlecht besteedde afgelopen zomer maar liefst 4,5 miljoen euro om Kara Mbodji weg te halen bij Racing Genk, maar dat is voorlopig geen succes. Mbodji laat zich vaak betrappen op foutjes, en het verhaal zou binnenkort al afgelopen kunnen zijn voor hem.

De Turkse bron Sporx.com laat namelijk weten dat Trabzonspor interesse heeft in de Senegalees. Voorzitter Muharrem Usta zou persoonlijk zijn gaan kijken naar Anderlecht-AA Gent, waarin Mbodji de openingstreffer maakte. Usta was onder de indruk en zou gevraagd hebben om met Mbodji te mogen onderhandelen. De vraag is nu of Anderlecht nog winst kan maken op Mbodji, want hij kende een seizoen met veel ups en downs.

Het is wel opmerkelijk dat het uitgerekend Trabzonspor is dat interesse toont, want eerder bleek ook al dat trainer Besnik Hasi op het lijstje staat in Turkije. Veel supporters van Anderlecht zullen Trabzonspor dan in ieder geval dankbaar zijn. Noch Mbodji, noch Hasi zijn populair in het Astridpark, al komt er voorlopig voor geen van beiden al schot in de zaak.