'Indrukwekkende en gewilde Bale krijgt torenhoog salaris voorgeschoteld'

'Indrukwekkende en gewilde Bale krijgt torenhoog salaris voorgeschoteld'

05-05-2016 20:20

Gareth Bale kan weleens de best betaalde voetballer ter wereld worden. Zijn club Real Madrid wil de verbintenis van de Welshman met twee jaar verlengen en hem daarmee ook een hoger salaris bieden dan Cristiano Ronaldo momenteel krijgt. Dat meldt The Telegraph.

Volgens de Engelse krant willen de Madrilenen het contract van bale met twee jaar verlengen. Een bijkomstigheid is dat de club hem de best betaalde speler van de club moet maken. Op dit moment strijkt Ronaldo het hoogste salaris op. FC Barcelona betaalt wekelijks 336.000 euro per week uit aan Lionel Messi en volgens het Engelse medium gaat het salaris van Bale daar in de buurt komen.

Met de flinke salarisverhoging hoopt Real geïnteresseerde clubs af te schrikken. Onder meer Manchester City, Manchester United en Chelsea zitten achter Bale aan en ook Bayern München en Paris Saint-Germain hopen hoge ogen te gooien door de international binnen te hengelen. Bale wordt met de week belangrijker voor Real Madrid. De laatste twee overwinningen in de competitie kwamen op zijn conto en ook in de Champions League is de aanvaller van grote waarde.