Sensationele transfer Zlatan in het vat: 'Hij durft miljoenen op te geven'

Sensationele transfer Zlatan in het vat: 'Hij durft miljoenen op te geven'

05-05-2016 19:33

Een transfervrije Zlatan Ibrahimovic haalt natuurlijk wekelijks de headlines in voetballand. Ditmaal zwengelt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola de voortdurende geruchtenmolen weer eens aan met een opvallende uitspraak.

Zlatan kan na dit seizoen transfervrij vertrekken bij Paris Saint-Germain, aangezien het contract van de Zweed afloopt. Diverse clubs staan voor de aanvaller in de rij, waaronder zijn oude clubs AC Milan en Internazionale. Ook Manchester United, Arsenal en West Ham United hebben interesse. Verder kan Zlatan overstappen naar China, Qatar of de Amerikaanse MLS.

Raiola besloot om wat olie op het vuur te gooien door in het Italiaanse magazine GQ het volgende te stellen: "Ibrahimovic zou kunnen terugkeren naar Italië, naar Milan. Er zijn inmiddels onderhandelingen gaande. Ibra heeft aangetoond dat hij bepaalde offers durft te maken, ook al geeft hij miljoenen op, om naar Milan te gaan. Maar tot op heden is er niks besloten."

Duidelijke woorden van de zaakwaarnemer. Raiola heeft overigens niet alleen Zlatan in zijn stal, maar ook Mario Balotelli. "Als hij toch eens de hersenen van Ibra had, dan zou Messi minder Gouden Ballen hebben gewonnen."