Sterke man Decuyper plant nieuw transferoffensief bij Antwerp

Sterke man Decuyper plant nieuw transferoffensief bij Antwerp

05-05-2016 13:45
1

Patrick Decuyper is er dit seizoen niet in geslaagd om Antwerp te laten promoveren, maar dat zorgt niet voor een financiële kater. Meer nog: Antwerp wil deze zomer fors investeren in versterkingen.

Aardig wat supporters hadden de indruk dat het dit seizoen van moeten was voor Antwerp. Stamnummer 1 spendeerde al heel veel geld aan nieuwe spelers, maar nog een jaartje in de tweede afdeling is kennelijk toch leefbaar. Dat zal met aardig wat nieuwe spelers gebeuren.

Volgens Gazet Van Antwerpen wil Decuyper in elke linie versterking, en de spelers zullen ook gescreend worden op hun mentaliteit. Decuyper zou Antwerp willen modelleren naar Atletico Madrid. "We hebben spelers met een strijdershart nodig. Een Antwerpspeler moet iemand zijn die er altijd voor gaat", laat Decuyper zich daarover ontvallen.

Er komt deze zomer in ieder geval ruimte in de kern van Antwerp, want met Huysmans, Vansteenkiste, Perdichizzi, Tarfi, Davigny, Di Lallo, Hadzic, Naessens , Adesanya en Van Hoof heeft het 10 spelers die transfervrij kunnen vertrekken.