Bizarre 'Champions League-tirade' van Modric: 'Ik n*** je Sloveense moeder'

Bizarre 'Champions League-tirade' van Modric: 'Ik n*** je Sloveense moeder'

05-05-2016 13:46

Luka Modric heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de aanloop naar de 'Madrileense' Champions League-finale in Milaan. In de slotfase van de halve finale tegen Manchester City schold de middenvelder van Real Madrid de scheidsrechter uit.

Modric werd woensdagavond in de 88e minuut bij een 1-0 tussenstand gewisseld voor Mateo Kovacic, maar had nog zoveel adrenaline in zijn lijf dat hij niet rustig op de bank kon gaan zitten. Dat werd opgemerkt door de cameramensen, die hem in beeld namen toen hij stond te schreeuwen aan de zijlijn.

Na een beslissing van de Sloveense scheidsrechter Damir Skomina kon Modric zich plotseling niet meer inhouden en ontstak hij in woede. Dat deed hij in grove bewoordingen. "Ik n*** jouw Sloveense moeder", riep de Kroaat volgens de liplezers van Sata24 uit zijn thuisland naar Skomina.

De tirade van Modric is extra opvallend, omdat hij normaliter de rust zelve is. Het is afwachten of de UEFA actie onderneemt tegen de middenvelder van Real Madrid, met oog op de finale van later deze maand tegen Atlético Madrid. Die kans lijkt niet heel groot.