'Liverpool-Belg moet genoegen nemen met een rol als 'supersub' tegen Villareal'

'Liverpool-Belg moet genoegen nemen met een rol als 'supersub' tegen Villareal'

05-05-2016 09:14

Liverpool moet donderdagavond vol aan de bak om de finale van de Europa League te bereiken. Op Anfield moeten The Reds tegen het Spaanse Villareal een 1-0 achterstand uit de heenwedstrijd goed zien te maken. Trainer Jürgen Klopp gebruikt een Rode Duivel alvast als joker.

Christian Benteke scoorde als invaller tegen Swansea City, maar onze landgenoot hoeft tegen de Spanjaarden wederom niet te rekenen op een basisplaats. Klopp gaat hem mogelijk inzetten als 'supersub' en Benteke is er klaar voor, zo laat hij weten in Het Laatste Nieuws. "Ik voel me goed. Iedereen wil die match tegen Villarreal spelen. We zullen nog scherper en nog meer gefocust zijn op die belangrijke match. Ik ga hard werken en vechten tot het einde."

De Rode Duivel maakt een moeilijke fase door bij Liverpool. Benteke speelde tot op heden 25 duels in de Premier League, waarin hij acht keer tot scoren kwam. Zijn laatste basisplaats dateert echter van 26 januari, waarna hij ook enkele weken geblesseerd langs de kant stond. Er wordt zelfs al gespeculeerd over een transfer.