Boussoufa rekent af met kritische analist: Het kan me niks schelen

Boussoufa rekent af met kritische analist: "Het kan me niks schelen"

05-05-2016 08:13
1

Mbark Boussoufa staat al sinds zijn terugkeer naar België in het oog van de storm, mede door zijn imago als enfant terrible. Dat imago is volgens hem echter volledig onterecht. Hij rekent in Sport/Voetbalmagazine dan ook af met zijn tegenstanders, vooral met Eddy Snelders.

Het is vooral Snelders die zich keer op keer vragen stelt bij de mentaliteit van Boussoufa. "Het kan me niks schelen. Wie is hij? Ik hoef ook niet akkoord te gaan met zijn mening. Ik weet waarom ik hier ben en speel. Een paar wedstrijden lukte het aardig, ondanks het feit dat er veel twijfels bestonden omdat ik zes maanden niet had gespeeld. Ik werd snel neergezet als een slechte persoon met een slechte mentaliteit, terwijl ik bij geen enkele club problemen had."

Boussoufa beseft echter dat hij het beeld niet kan omkeren, wat hij ook zegt of doet. "Maar ja, dat is een beeld door mensen van buitenaf. Lekker negatief doen, zonder echt aanwijsbare reden. Terwijl ik snel liet zien dat ik bij AA Gent pas. Noch in het spel, noch daarbuiten deed er zich al iets voor."