'Leicester City richt zijn pijlen op verguisde Rode Duivel'

'Leicester City richt zijn pijlen op verguisde Rode Duivel'

05-05-2016 07:51

Leicester City is totaal onverwachts met de titel gaan lopen in Engeland, maar nu wacht het seizoen van de bevestiging. De transfers moeten een schot in de roos zijn, en misschien zit er wel een Rode Duivel bij.

Gazetta Dello Sport weet namelijk dat Leicester City zijn zinnen heeft gezet op Christian Benteke. Die bakt er dit seizoen helemaal niets van bij Liverpool, Jürgen Klopp is op zoek naar een oplossing voor hem. Echt goedkoop zal de Rode Duivel zeker niet zijn. Liverpool heeft zelf 46 miljoen euro voor hem betaald en zal een aanzienlijk deel van die som willen terugzien. Leicester heeft geen hoog budget, maar de titel geeft uiteraard een financiële boost.

Er zijn ook nog twee andere namen die genoemd worden bij Leicester. Met Vincent Aboubakar van FC Porto heeft de club nog een sterke targetman op het oog. Verder is er ook nog interesse in Ahmed Musa, een flankaanvaller van CSKA Moskou. Leicester zal deze zomer flink aan de bak moeten, want toppers als Jamie Vardy, Riyad Mahrez en N'Golo Kante dreigen de club te verlaten.