Tielemans klaar voor een grote transfer, Dortmund lijkt aan offensief te beginnen

Tielemans klaar voor een grote transfer, Dortmund lijkt aan offensief te beginnen

04-05-2016 17:58

Youri Tielemans staat opnieuw in de belangstelling van Borussia Dortmund. De Borussen werden toonden in het verleden al meermaals voor de Anderlecht-youngster. Voor minder dan 15 miljoen euro mag Tielemans niet weg.

Het Duitse sportmagazine Bild meldt de hernieuwde interesse. Tielemans is niet de enige die hoog op het verlanglijstje van de Duitse topclub staat. Dortmund lijkt volop de kaart van de jeugd te willen trekken, want ze volgen ook Oliver Torres (Atlético Madrid) en Timo Werner (Stuttgart) van zeer nabij.

Die laatste twee targets zullen eveneens niet goedkoop  zijn, want net als bij Tielemans staat er een prijskaartje van minstens 15 miljoen euro op hun hoofd. De transfer van een ander toptalent, de Fransman Ousmane Dembele, lijkt ondertussen al in kannen en kruiken. 

Michy Batshuayi zou volgens Bild overigens nog altijd in beeld zijn bij de Borussen. Een overstap lijkt voor Batshuayi niet geheel onlogisch, want bij het kwakkelende Olymique Marseille predikt de Rode Duivel vaak erg eenzaam in de woestijn.