Herstel Origi na messcherpe tackle loopt voorspoedig: Ik speel dit jaar nog

Herstel Origi na messcherpe tackle loopt voorspoedig: "Ik speel dit jaar nog"

04-05-2016 17:06

Op de clubwebsite van Liverpool zegt Divock Origi dat zijn terugkeer sneller dan verwacht zou kunnen komen. Twee weken geleden liep hij een enkelblessure op in een duel met Everton-verdediger Funes Mori.

"Ik zet elke dag stappen", zegt de 21-jarige Origi. "Ik kom altijd vroeg naar de club en ga pas laat naar huis. Ik werk hard, maar dat is nodig, want ik wil zo snel mogelijk weer op het veld staan."

Hij verwacht dat hij dit seizoen nog in actie kan komen. "Of ik dit seizoen nog kan spelen? Ik geloof er alvast in. Ik wil zo snel mogelijk weer voetballen. Ik denk dat dat mogelijk is."

Origi was voor zijn blessure op dreef en kreeg veel steun van de Liverpool-supporters. "Als je zoveel aanmoedigingen krijgt, dan wil je iets terugdoen. Dat geeft me energie tijdens mijn revalidatie. Ik hoop gewoon dat deze blessure snel achter de rug zal zijn. Ik wil altijd op het veld staan, zeker bij de belangrijke wedstrijden die nog volgen. Ik gebruik deze periode om sterker te worden en om mentaal weer scherp te staan."