'Hasi heeft de ploegen voor het uitkiezen, RSCA-coach staat op heel wat lijstjes'

'Hasi heeft de ploegen voor het uitkiezen, RSCA-coach staat op heel wat lijstjes'

04-05-2016 14:29
1

De supporters mogen hem dan wel beu zijn, maar in de rest van Europa lijken ze wel onder de indruk van Besnik Hasi. De coach van Anderlecht is waarschijnlijk aan zijn laatste weken bij paars-wit bezig. Als hij vertrekt, heeft hij genoeg ploegen om uit te kiezen.

Heel wat ploegen lijken geïnteresseerd te zijn in de diensten van Hasi. Sudpresse meldt dat onder andere Trabzonspor en Ingolstadt dachten aan de coach van Anderlecht. Zijn naam duikt nu ook op bij Nantes en de Albanese nationale ploeg. Hasi, zelf een Albanees, zou topkandidaat zijn om Gianni De Biasi op te volgen. Die wordt na het EK in Frankrijk wellicht bondscoach van Italië.

Het valt nog af te wachten of Hasi ook na het seizoen nog coach is van paars-wit. De supporters zien hem liever vertrekken en roepen om zijn ontslag. Het bestuur geeft hem echter nog een kans tot het einde van het seizoen. Maar zelfs als Hasi opnieuw de titel kan vieren, lijkt een nieuw jaar Anderlecht weinig waarschijnlijk. De coach heeft nog een contract tot medio 2017 bij paars-wit.