Heeft uitgeleende Rouche zijn nieuwe club verklapt? 'Ik ben thuis!'

Heeft uitgeleende Rouche zijn nieuwe club verklapt? 'Ik ben thuis!'

04-05-2016 12:58

Alpaslan Öztürk wordt momenteel uitgeleend aan het Turkse Eskisehirspor. De (ex-)middenvelder van Standard zou graag terugkeren naar de Rouches. De Turkse Belg is momenteel ook in België. Zit een terugkeer naar de Rouches eraan te komen?

De middenvelder van Standard gaf eerder al aan dat hij graag terug zou keren. "Ik mis Standard", vertelde hij eind maart aan Het Laatste Nieuws. Op zijn eigen Facebookaccount postte hij woensdagmiddag een foto van hem voor het stadion van de Rouches. De middenvelder wordt nochtans tot het einde van juni uitgeleend aan de Turkse club. 

Standard wil in de zomertransferperiode graag een nieuwe middenvelder naar Luik halen. Iemand met veel doorzettingsvermogen en inzet. Öztürk zou perfect in dat plaatje passen. Öztürk kan alvast op steun rekenen van voormalige ploegmakkers. Michy Batshuayi, Paul-José Mpoku en Geoffrey Mujangi Bia geloven in hem. Zij hopen ook dat hij nog een kans krijgt bij Standard. "De supporters mogen een hongerige Öztürk verwachten", vertelde Batshuayi.

Image and video hosting by TinyPic