Bayern toont zich slechte verliezer: Het lelijkste voetbal tegen het beste team

Bayern toont zich slechte verliezer: "Het lelijkste voetbal tegen het beste team"

04-05-2016 10:41

Arturo Vidal kon de uitschakeling van Bayern München in de halve finale van de Champions League door Atlético Madrid maar moeilijk verkroppen. De middenvelder hekelde het 'lelijke' voetbal van de Spaanse finalist.

Bayern won tijdens de return weliswaar met 2-1, maar dat was niet voldoende na de 1-0 nederlaag in Madrid van een week geleden. "Ik snap niet waarom de bal er niet in wilde", zei de Chileen na de eliminatie van de Duitse topclub. "We kregen zoveel kansen, maar de bal ging er maar niet in."

Over het spel van Atlético was Vidal zeer uitgesproken. "Ze speelden het lelijkste voetbal tegen het beste team in de wereld", aldus de middenvelder. "We zijn erg verdrietig, maar we kunnen nog steeds twee prijzen winnen. We zijn het beste team in de wereld, maar de beste wint niet altijd. Soms is voetbal zo. Wij maakten onze kansen niet, zij wel. Dus zij staan in de finale. Zo is het voetbal."

Woensdagavond wordt bekend wie de tegenstander van Atlético Madrid wordt in de Champions League-finale: Real Madrid of Manchester City.