'Musonda en Chelsea werken aan de toekomst, maar die ligt niet op Stamford Brigde'

'Musonda en Chelsea werken aan de toekomst, maar die ligt niet op Stamford Brigde'

03-05-2016 22:29

Charly Musonda Jr is één van de revelaties in de Spaanse Primera Division. De Belgische flankaanvaller wordt door Betis gehuurd van Chelsea. De Spanjaarden zijn erg tevreden over Musonda Jr. En dat resulteert mogelijk in een nieuw contract. 

Betis Sevilla en Chelsea hebben de gesprekken aangevat over een nieuwe verbintenis. Dat meldt de Spaanse krant Marca. Onze landgenoot maakt een erg goede indruk en Musonda Jr voelt zich ook goed bij de Sevillanen. "Wij kunnen nu al zeggen dat we geïnteresseerd zijn in enkele spelers. En daar hoort Musonda Jr ook bij. Wij spreken al met Chelsea", aldus Betis-voorzitter Angel Haro in Marca

"De gesprekken met de club gaan erg goed", gaat Haro verder. "Ook de familie van de speler werkt graag mee aan de transfer. De fans moeten weten dat wij niet stil staan. We werken aan de toekomst", sust Haro de Sevillaanse achterban. Een verlengd verblijf van Musonda Jr zou alvast een knappe realisatie zijn voor de Spanjaarden. De Belgische belofte-international scoorde één doelpunt en gaf drie assists.