'Nog geen licentie maar wel samenwerking met Hazard, Ambramovic en co'

'Nog geen licentie maar wel samenwerking met Hazard, Ambramovic en co'

03-05-2016 21:43

In Sport-Voetbalmagazine verklaart White Star Brussels-coach John Bico dat zijn club gaat samenwerken met Chelsea. De inhoud ervan hangt af van het al dan niet verkrijgen van een licentie.

Als alles volgens plan verloopt, dan speelt White Star Brussels volgend seizoen in de Jupiler Pro League. De Brusselse club kroonde zich afgelopen weekend tot kampioen in Tweede Klasse. Het wacht nog op zijn licentie. Maar dat White Star grootse plannen heeft, is duidelijk.

Zo zou White Star Brussels volgend seizoen weleens sterker dan iedereen denkt voor de dag kunnen komen. "Sinds vorig jaar hebben we een samenwerkingsakkoord met Chelsea, en dat over een periode van vijf jaar", zegt Bico in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

"Chelsea kan ons spelers lenen, maar dit seizoen kon dat niet, omdat het maar de Belgische tweede klasse betreft, en bovendien in een seizoen waarin je absoluut bij de eerste acht moest eindigen om een profclub te blijven." 

Maar als White Star Brussels volgend seizoen in Eerste Klasse speelt, dan wil het de samenwerking met Chelsea optimaal benutten. "Nu liggen de kaarten anders en kunnen we binnenkort profiteren van die samenwerking met Chelsea." aldus Bico.