Robben is het spuugzat: Het is waardeloos, ik ben er echt klaar mee

Robben is het spuugzat: "Het is waardeloos, ik ben er echt klaar mee"

03-05-2016 21:01

Arjen Robben stond dinsdagavond met een heel slecht gevoel aan de zijlijn voor de Champions League-kraker tussen Bayern München en Atlético Madrid. Een dijbeenblessure houdt hem aan de kant.

Het liefst was hij thuisgebleven, maar Robben meldde zich dinsdagavond toch maar in de Allianz Arena om Bayern naar de zege op Atlético Madrid in de halve finale van de Champions League te schreeuwen. "Het is waardeloos, ik ben er echt klaar mee en zou me het liefst opsluiten", reageert de Nederlandse international bij SBS6.

Robben staat al sinds half maart buitenspel met de klachten. "Ik mag eigenlijk niet vloeken, maar het is gewoon klote", aldus de aanvaller, die toch nog hoopt dit seizoen in actie te komen. "Deze wedstrijd komt gewoon te vroeg. Maar ik hoop nog een rol te kunnen spelen. Zeker als we de finale halen ga ik vol gas alles geven om erbij te zijn."

Vorige week werd gemeld dat Robben de rest van het seizoen is uitgeschakeld, maar die berichten werden snel de kop ingedrukt door Bayern München. Hij mikt nu op de Duitse bekerfinale, op 21 mei, een week voor de finale van de Champions League. "Of het realistisch is moet blijken."