De Laet niet enige Belg die blij werd van titel Leicester

De Laet niet enige Belg die blij werd van titel Leicester

03-05-2016 20:24

U heeft ze vast wel al gehoord, de verhalen over diehard Leicester-fans die voor het seizoen geld hadden ingezet op een verrassende titel van hun favoriete club. Zij boekten nu een woekerwinst. Het Nieuwsblad meldt dat er ook een Belg vroeg op het seizoen op de titel van Leicester gegokt had. 

Koen zette in oktober al geld in op een titel van Leicester en krijgt duizend euro terug voor zijn inzet van één euro. "Ik heb de weddenschap op 30 oktober geplaatst", aldus winnaar Koen in een persbericht van Napoleon Games, waar hij de gok geplaatst had. "Op dat moment stond Leicester al eerste in de stand."

"Ik merkte dat Manchester City slecht bezig was en vond Leicester City op dat moment de beste ploeg in de competitie. Ik geloofde toch wel dat zij de competitie konden winnen en dus dacht ik mijn kans te wagen. Met mijn inzet van 1 euro had ik toch niet veel verloren als het niet gelukt was."

Koen heeft Tottenham – Chelsea, de match die Leicester de titel bezorgde, niet live gevolgd. "Ik lag al te slapen, want ik moest deze ochtend werken. Het is op mijn werk dat ik het nieuws vernam. Normaal gezien speel ik nooit weddenschappen met zulke noteringen, maar Leicester was goed bezig en dus dacht ik 'eens zot te doen'."