Bestuur snoert eigen speler de mond: Overeenkomst met volle verstand ondertekend

Bestuur snoert eigen speler de mond: "Overeenkomst met volle verstand ondertekend"

03-05-2016 20:02

Het bestuur van Waasland-Beveren verslikte zich dinsdagochtend in hun koffie. Thibault Moulin had geen al te fraaie woorden in huis voor zijn werkgever. De Fransman werd naar eigen zeggen een transfer beloofd. Maar het Waaslandse bestuur spreekt dat tegen. 

Het bestuur van Waasland-Beveren reageerde op de uitlatingen van zijn speler. "Wat zij hiermee proberen is druk te zetten voor een transfer. Ik verzeker u: de club heeft Thibault geen beloftes gemaakt over een eventueel vertrek. Ook Dirk Poppe (die mee de transfer van Moulin naar Waasland-Beveren afrondde, red.) heeft dat niet gedaan", klinkt het op de clubwebsite

Moulin schermt met interesse van Belgische topclubs. Volgens de Franse middenvelder beloofde het bestuur hem een transfer. "Het is jammer dat dit nu gebeurt, want wij hebben altijd correct gehandeld en hebben zeker geen fouten gemaakt in dit dossier. Thibault heeft zijn meerjarige overeenkomst toch met zijn volle verstand ondertekend? Wij staan voor 100 procent recht in onze schoenen, het heeft geen zin om juridische stappen te ondernemen."