Villa Vardy heeft het zwaar gehad: Ik hoop dat het huis nog heel is

Villa Vardy heeft het zwaar gehad: "Ik hoop dat het huis nog heel is"

03-05-2016 16:17

De spelers van Leicester City zijn dinsdag gewoon het trainingsveld opgegaan om zich voor te bereiden op de competitiewedstrijd tegen Everton van zaterdag. Maandagavond werd de club door het puntenverlies van Tottenham Hotspur voor het eerst in zijn geschiedenis kampioen.

Manager Claudio Ranieri wachtte de spelers bij het trainingscomplex op om ze één voor één te feliciteren. De Italiaan, die in het vliegtuig terug uit zijn vaderland zat toen Leicester kampioen werd, betrad het trainingsveld met schoenen waarop te lezen viel: 'Champions 15/16'.

Maandagavond vierde de selectie van Leicester City al een groot feest in de villa van Jamie Vardy en dinsdagmiddag schoof de ploeg aan voor een kampioenslunch in een Italiaans restaurant. Wes Morgan, een van de culthelden van Leicester City dit seizoen, kon dinsdag nog steeds niet geloven dat hij kampioen van Engeland is.

"Ik had dit aan het begin van het seizoen nooit durven dromen. Onze reis was fantastisch, dit komt in de geschiedenisboeken. Deze prestatie wordt misschien nooit meer herhaald", aldus Morgan, die over het feestje in huize Vardy zei: "Iedereen sprong in het rond. Ze stonden op het meubilair. Ik hoop dat Vardy's huis nog heel is."