Dit was de voormiddag: nieuwe middenvelder voor Club, nieuwe keeper voor Standard?

Dit was de voormiddag: nieuwe middenvelder voor Club, nieuwe keeper voor Standard?

03-05-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Caubergh twijfelt
Club Brugge en Anderlecht hebben ze allebei interesse in de 17-jarige Pieter Caubergh, maar mogelijk vissen ze achter het net. De jonge doelman van tweedeklasser Patro Eisden Maasmechelen droomt van een topclub, maar wil zijn studies niet verwaarlozen

Gillet naar Standard?
KV Mechelen huurt dit seizoen Jean-François Gillet van het Italiaanse Catania, en wil hem nu ook definitief vastleggen. Het eerste voorstel ligt echter wat laag, en daar wil Standard ten volle van profiteren.

Moulin blaast alle bruggen op
Thibault Moulin is bijna weg bij Waasland-Beveren, en dat kan voor hem niet snel genoeg gaan. In Het Laatste Nieuws haalt hij namelijk vernietigend uit naar zijn club, die hem allerlei 'valse beloftes' heeft gedaan.

Enogela test bij Club
De 18-jarige Nigeriaan David Enogela zou wel eens de overstap kunnen maken naar Club Brugge. Hij heeft mogen testen bij Club, en daar wat de technische staf zeer tevreden. Zijn transfersom kan echter een struikelblok zijn.

Leicester betaalt een prijs
Leicester City is voor de eerste keer in zijn geschiedenis kampioen van Engeland geworden, en dat zet heel wat spelers in de vitrine. N'Golo Kante bijvoorbeeld: hij zou vertrekken naar PSG.