Croizet is gecharmeerd door interesse: Zou mooie stap zijn

Croizet is gecharmeerd door interesse: "Zou mooie stap zijn"

03-05-2016 08:44

KV Mechelen toont verregaande interesse in Yohan Croizet. De Fransman was een smaakmaker bij Oud-Heverlee Leuven en moet Achter de Kazerne Sofiane Hanni opvolgen. De speler is alvast gecharmeerd door de interesse van Malinwa.

Beide partijen zaten al met elkaar rond de tafel en dat liep goed. "We hebben gesproken en Mechelen is een club die me zeker interesseert", vertelt Croizet aan Het Nieuwsblad. "Het is mooi dat ze aan mij denken als vervanger voor Hanni. Ik heb dit seizoen bij OHL bewezen dat ik in het plaatje van KV kan passen op die positie. Ik wil ook geen stappen overslaan. KV zou een mooie stap zijn."

Malinwa is echter niet de enigste gegadigde. Ook KV Oostende heeft Croizet in het vizier en sprak eveneens al met de speler, maar die lijkt de voorkeur te geven aan KV Mechelen. Op onderhandelingen met OHL is het nog wel wachten tot het BAS een definitieve uitspraak heeft gedaan over de licentie van Royal Excel Moeskroen. De club hoopt nog steeds op een verlengd verbljf in Eerste Klasse.