'Ook Paris houdt succesverhaal Leicester in de gaten en bekijkt pareltje'

'Ook Paris houdt succesverhaal Leicester in de gaten en bekijkt pareltje'

02-05-2016 20:03

Paris Saint-Germain heeft haar oog laten vallen op N'Golo Kanté. De Franse middenvelder maakt veel indruk bij Leicester City, waarmee hij hard op weg is naar het eerste kampioenschap van de club.  

De Premier League-revelatie zette zondagmiddag tegen Manchester United (1-1) opnieuw een belangrijke stap richting de titel. Olivier Letang, technisch directeur van PSG, was aandachtig toeschouwer op de tribune van Old Trafford. Letang kwam om zijn landgenoot Kanté te bekijken, zo meldt The Daily Mail.

De middenvelder maakte zondagmiddag het enige doelpunt aan de kant van Leicester. De 25-jarige Kanté speelt dit seizoen een belangrijke rol bij Leicester en is één van de vier spelers van de club die gekozen werd in het Premier League Team van het Jaar.

De Fransman kwam afgelopen zomer voor een kleine zeven miljoen euro over van Caen over naar Leicester. Inmiddels is Kanté een hoop meer waard. Naar verluidt staat er een afkoopclausule van 25 miljoen in zijn contract. Naast PSG zijn meerdere Europese topclubs geïnteresseerd in de diensten van Kanté.