Tom Waes kan getreiter van Beerschot-fans niet slikken en komt met straffe reactie

Tom Waes kan getreiter van Beerschot-fans niet slikken en komt met straffe reactie

02-05-2016 13:26

Heel wat BV's supporterden afgelopen weekend voor Antwerp. The Great Old wist echter niet kampioen te spelen. Een grote streep door de rekening van Tom Waes, supporter van Antwerp. Dat de aartsrivaal Beerschot Wilrijk wél kampioen wist te spelen in zijn reeks, kan hij maar moeilijk verkroppen.

Het is algemeen geweten dat Waes een grote supporter is van de Antwerpse club. De BV'er kan je in goede en kwade dagen op de Bosuil vinden. Ook volgend seizoen, zelfs na het mislopen van de titel, zal hij zich een abonnement aanschaffen. "Volgend seizoen abonnement kopen #nogeensproberen", postte hij, met bijgaande foto, op Instagram.

 

#rafc volgend seizoen abonnement kopen #nogeensproberen

Een foto die is geplaatst door Tom Waes (@tomwaes) op

Dat Beerschot Wilrijk wél kampioen kon spelen, was een grote streep door de rekening. Enkele fans van de aartsrivaal van Antwerp zagen hun kans schoon om Waes te treiteren. Uitspraken zoals "Bij ons it's wel gelukt" en "Haha, Beerschot is kampioen", waren enkele reacties. Waes had niet lang daarna ook een reactie klaar. "Kunnen de heren van Wilrijk stoppen met mij erop te wijzen dat zij kampioen geworden zijn in de amateurklasse? We zien elkaar als jullie bij de grote mensen mogen spelen. Groetjes en proficiat met het bekertje. #rafc #wilrijk #2b", aldus Waes.