Hasi opnieuw in verband gebracht met een Turkse club

Hasi opnieuw in verband gebracht met een Turkse club

02-05-2016 10:10

De positie van Anderlecht-coach Besnik Hasi staat al langere tijd ter discussie. De Albaniër lijkt na dit seizoen dan ook te vertrekken bij paars-wit. Er wordt inmiddels al gespeculeerd over zijn toekomst. De coach werd eerder in verband gebracht met Galatasaray en Hasi wordt nu wederom gelinkt aan een Turkse club.

Volgens de Turkse pers staat Hasi op de lijst bij middenmoter Trabzonspor. De club kent een slecht seizoen en staat op een teleurstellende twaalfde plaats. De club gaat waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe trainer en Hasi is een optie. Hij is echter niet de enige kandidaat. De namen van Mircea Lucescu, Felix Magath, Paulo Foncesa en Nigel Pearson worden eveneens genoemd bij de Turken.

Bij Trabzonspor kan Hasi een bekende tegenkomen. Marko Marin staat daar namelijk momenteel onder contract. De Duitse international speelde vorig seizoen op huurbasis voor Anderlecht, maar kwam door een zware knieblessure niet verder dan zes wedstrijden in de Jupiler Pro League. Trabzonspor is ook de club van onze landgenoot Luis Pedro Cavanda.