Leicester houdt rekening met overwinning Spurs: 'Het kan me niets schelen'

Leicester houdt rekening met overwinning Spurs: 'Het kan me niets schelen'

01-05-2016 23:02

Kasper Schmeichel slaagde er zondagmiddag niet in om met Leicester City de titel te pakken op Old Trafford. De doelman blijft echter geduldig en wacht af hoe Tottenham Hotspur maandag reageert tegen Chelsea.

"Het kan me niets schelen hoe we de titel winnen, zolang we hem maar winnen", begint Schmeichel. "Tottenham is een goed team maar ze moeten met Chelsea als tegenstander ook tegen een goed team. Het is nog niet beslist. Tottenham is in staat om de drie punten te pakken op Stamford Bridge", zegt de Deense doelman in gesprek met FourFourTwo.

"Beide teams hadden vandaag kansen, het was een open wedstrijd. Je hebt karakter nodig om op Old Trafford terug te komen van een 1-0 achterstand. Dat karakter hebben we getoond. Ondanks dat het lastig werd toen we met tien man kwamen te staan, gingen we nog voor de winnende treffer", prijst Schmeichel zijn teamgenoten.

Leicester City kan maandagavond alsnog kampioen worden. Wanneer Tottenham niet wint van Chelsea is de achterstand op The Foxes niet meer goed te maken in de laatste twee wedstrijden. De trainer van Leicester, Claudio Ranieri, gaf al aan niet te gaan kijken maandagavond.