Hasi en Vanhaezebrouck gooien hun laatste troeven op tafel, de 22 van de topper

Hasi en Vanhaezebrouck gooien hun laatste troeven op tafel, de 22 van de topper

01-05-2016 13:30

Om 14u30 beginnen Anderlecht en AA Gent aan hun onderlinge duel van speeldag zes van de Jupiler Pro League. Voor beide ploegen is de boodschap duidelijk, winnen om in het spoor van Club Brugge te blijven. Hierbij de opstelling van beide ploegen.

Na de nederlaag tegen KV Oostende (4-2) klonk het dat Besnik Hasi zijn elftal serieus zou herschikken. De coach van Anderlecht wijzigt zijn elftal echter maar op één plek. Olivier Deschacht, die kampt met een pubalgie, werd naar de bank verwezen. Hij wordt op de linksachter vervanger door Alexander Büttner. Bram Nuytinck, die een slechte wedstrijd speelde tegen KVO, krijgt nog een kans in de verdediging.

Bij AA Gent zijn er nog wat twijfels. Lasse Nielsen, Thomas Matton en Renato Neto hadden enkele blessures voor aanvang van de wedstrijd. Het trio raakt echter wel speelklaar en staat in de basis. Het is nog niet zeker of Nana Asare aan de wedstrijd kan beginnen. Hij zal tijdens de opwarming testen of hij wel kan aantreden. Mbark Boussoufa, die is teruggekeerd uit blessure, zit op de bank.

Update 14:05 - Asare raakt niet fit voor de wedstrijd. Hij haakte af tijdens de opwarming en wordt vervangen door Rafinha.