Vreven wil niet weten van vakantiemodus: Ik moet daar altijd om lachen

Vreven wil niet weten van vakantiemodus: "Ik moet daar altijd om lachen"

01-05-2016 09:31

Waasland-Beveren mag dan niet meer om de knikkers spelen, coach Stijn Vreven wil alle wedstrijden winnen. Zaterdag klopten de Waaslanders een mak Moeskroen met 1-0. Ook de laatste wedstrijd tegen Standard wil Vreven winnen. 

Vreven was tevreden met de prestatie van zijn team. "We hebben een degelijke prestatie geleverd. Naar ons seizoen gezien hebben we het op een mooie en goede manier afgesloten. Er waren veel spelers die nog iets moesten laten zien vandaag en ik heb daar een goed gevoel aan overgehouden", aldus de Limburger tegenover Sporza

Volgende week speelt Waasland-Beveren nog tegen Standard. Van een vervroegde vakantie wil Vreven nog niets weten. "Of we ons nu nog kunnen opladen voor die laatste wedstrijd? Ik moet daar altijd om lachen. Je moet je voor elke wedstrijd kunnen opladen. Hier doen we het voor, we hebben hard gewerkt om PO II te halen, dan moet je er elke wedstrijd voor gaan."

Tot slot had Vreven nog enkele mooie woorden in petto voor doelpuntenmaker Siebe Schrijvers. "Ik heb het diepste respect voor hem, hij moet duels aangaan met twee dubbele meters en doet dat met zoveel bravoure en passie. Ik doe het niet snel, maar daar neem ik mijn pet voor af."