Revival maakt plaats voor diepe rouw: Ongelooflijke anticlimax

Revival maakt plaats voor diepe rouw: "Ongelooflijke anticlimax"

01-05-2016 08:25

Het leek wel een sprookje. Maar aan alle sprookjes komt een einde. Een abrupt einde als je het aan de Antwerp FC-fans vraagt. De club kroop uit een diep dal, stevende af op de titel en maar verloor langzamerhand wel de voorsprong én de leidersplaats. De ontgoocheling is enorm. 

De fans konden hun teleurstelling na de wedstrijd niet onder stoelen en banken steken. Maar ook de spelers zaten in zak en as. "Het was een ongelooflijke anticlimax. We hebben het niet deze wedstrijd laten liggen, dat is de voorbije weken gebeurt. Hoe we dit gaan verwerken? Dat is nog niet aan de orde, dat is nu te moeilijk", geeft Wim De Decker aan in Het Nieuwsblad

Steve Colpaert begreep ook niet wat er de voorbije weken allemaal gebeurde. Antwerp FC stond op een bepaald mooi aan de leiding, maar vergooide het in de laatste weken. "Dit is een dramatische avond, voor ons en voor de fans. We hebben gevochten als leeuwen. Maar ik kan het iets beter relativeren dan de jonge kerels in de groep. We gaan er volgend seizoen opnieuw staan", klinkt de voormalige speler van Zulte Waregem strijdvaardig.