Vanhaezebrouck wil niet meer antwoorden op vragen over Anderlecht

Vanhaezebrouck wil niet meer antwoorden op vragen over Anderlecht

30-04-2016 12:59

Gaat Hein Vanhaezebrouck volgend seizoen naar Anderlecht? Die geruchten circuleren, maar de coach zelf wat het gedaan is. Hij snapt niet waarom er zoveel twijfel is over zijn toekomst.

Vanhaezebrouck is de vragen over Anderlecht ondertussen gewend, maar maakt duidelijk dat hij ze niet meer beantwoordt. "Ik heb duidelijk gezegd dat ik de afspraken met de directie van AA Gent zal nakomen. Wat die afspraken zijn? Moet ik dan mijn hele contract openbaar maken? Met die reactie op de clubwebsite wilde ik eenduidig de supporters geruststellen. Ik heb dat begin deze week ook voor mijn spelersgroep gedaan", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg.

Over naar de tegenstander van zondag dan, dat is...Anderlecht. "Iedere ploeg die een tik heeft geïncasseerd, is nadien scherper. Daarom verwacht ik een Anderlecht dat zal willen reageren. En hun publiek zal achter de ploeg staan. Misschien zijn er een paar die zich laten horen als het niet goed loopt, maar eens ze het rechttrekken, zetten ze er zich weer allemaal achter", is de coach duidelijk op zijn hoede.