Dury kan ongelukkige tegengoal niet geloven: Dat was echt Comedy Capers

Dury kan ongelukkige tegengoal niet geloven: "Dat was echt Comedy Capers"

29-04-2016 23:30

Zulte Waregem is nog steeds op zoek naar die eerste overwinning in Play-Off 1. Ook tegen KV Oostende ging het de boot in. Essevee verloor met 2-1. Francky Dury was zichtbaar teleurgesteld na de nederlaag.

"Deze wedstrijd moesten we eigenlijk winnen. Thuis tegen KV Oostende, een ploeg van ons niveau. De eerste helft was best aangenaam. We speelden goed mee tot die 1-2. Er is geen excuus voor die tegengoal", vertelt hij aan Sporza. "Dat was echt Comedy Capers. Dat doelpunt zie je op einde van het seizoen in een overzicht met de blunders. En er zullen nog wel fouten van ons in dat lijstje staan. Het is echt heel zwaar. We hebben al zo veel kloppen gekregen. Het was onmogelijk om nog recht te krabbelen na die goal."

"Dit is een van mijn moeilijkste seizoenen ooit in eerste klasse. Je hebt een ganse ploeg meegetrokken van dag één tot in Play-Off 1. En dan krijg je het verwijt, terecht of niet, dat we hier niet horen. Een zege had de jongens echt goed gedaan. IK heb ze allemaal een schouderklopje gegeven. Volgende week volgt weer een zware opdracht. De jongens doen veel ervaring op, maar genieten is er niet bij."