Preud'homme is voorbereid op de komst van Genk en heeft al een plan klaar

Preud'homme is voorbereid op de komst van Genk en heeft al een plan klaar

29-04-2016 14:39

Club Brugge was afgelopen weekend de grote winnaar. In eigen huis versloeg het Zulte Waregem met 5-0 en zag het Anderlecht 4-2 verliezen tegen KV Oostende. Komend weekend wacht KRC Genk, waar het onlangs nog met 4-2 van verloor. Michel Preud'homme weet wat hem te wachten staat.

"Het is leuker werken na een gewonnen match. We konden ons rustig voorbereiden. We willen dit goede gevoel aanhouden door zondag deze moeilijke thuismatch te winnen", vertelde hij op de persconferentie voor de wedstrijd.

Genk is de grote ploeg-in-vorm in Play-Off 1. Preud'homme beseft dat het niet gemakkelijk zal worden. "Genk is een ploeg die goed in de tegenaanval is. We moeten geduld hebben. Genk heeft aanvallende weelde, maar we moeten dat in groep opvangen".

De trainer van Club Brugge weet dat hij zondag op de steun van zijn fans kan rekenen. "Onze fans steunen ons jaar na jaar, elke match opnieuw, daarom zijn ze zo uniek!" Wie er in de spits zal staan, is nog niet zeker. Er was een akkefietje met Abdoulday Diaby, maar Preud'homme lijkt het hem vergeven te hebben. "Abdou heeft tijdens de debriefing zijn excuses aan de groep aangeboden, een mooi gebaar."