Update: Bayern München reageert en ontkent dramatisch nieuws Robben

Update: Bayern München reageert en ontkent dramatisch nieuws Robben

29-04-2016 13:37

Arjen Robben kan een streep zetten door de rest van het seizoen. De aanvaller van Bayern München is tijdens zijn revalidatie opnieuw geblesseerd geraakt.

Dat meldt het Duitse Sport1 en Voetbal International. Robben zou woensdag tijdens sprintoefeningen een nieuwe spierblessure hebben opgelopen. Daardoor is hij opnieuw meerder weken uitgeschakeld. De finale om de DFB Pokal tegen Borussia Dortmund kan hij op zijn buik schrijven.

Ook een eventuele Champions League-finale, op 28 mei in Milaan, komt te vroeg. Het is daardoor ook zeer twijfelachtig of Robben nog in actie komt voor het Nederlands elftal, dat op 1 en 4 juni oefenwedstrijden speelt tegen respectievelijk Polen en Oostenrijk. Door het oefenduel met Ierland op 27 mei lijkt Robben in ieder geval een streep te zetten.

Robben staat sinds 14 maart van dit jaar aan de kant met een spierblessure en richtte zich de afgelopen weken vol op de Duitse bekerfinale.

Update 13.15: Bayern München ontkent vrijdag dat Arjen Robben de rest van het seizoen is uitgeschakeld. De aanvaller komt ergens in de komende weken zéker nog in actie, laat de Duitse recordkampioen bij monde van perschef Markus Hörwick weten.