Dewaest schenkt Izquierdo geen vergiffenis: Dat knietje was vrijwillig

Dewaest schenkt Izquierdo geen vergiffenis: "Dat knietje was vrijwillig"

29-04-2016 12:30

José Izquierdo kwam goed weg toen hij geen schorsing kreeg voor een overtreding op Sebastien Dewaest. Izquierdo plantte zijn knie in de rug van Dewaest, veel Genkse fans zagen er rood in. Ook Dewaest zelf is van die mening.

Dewaest heeft de Colombiaan zeker nog niet vergeten, dat wordt duidelijk in Het Belang Van Limburg. "Wat Izquierdo in onze vorige match tegen Club Brugge deed, was niet proper. Dat knietje in mijn rug was vrijwillig. De tv-beelden laten aan duidelijkheid niks te wensen over. Waarschijnlijk was het een uiting van frustratie na de nederlaag."

Dewaest heeft echter geen zin om wraak te nemen. "Het is niet zo dat ik hem speciaal in het vizier ga nemen. De personen die hem hadden kunnen sanctioneren, de ref en de mensen van de voetbalbond, hebben dat niet gedaan. Maar dat geeft mij niet het recht om me te revancheren. Ik ga me niet focussen op hem. Wél op de wedstrijd. Het is één van de zwaarste verplaatsingen van het seizoen. En Izquierdo is één van de sleutelfiguren van Club Brugge.”