Dit was de voormiddag: Bailey en Kums weg, Moulin naar Club Brugge?

Dit was de voormiddag: Bailey en Kums weg, Moulin naar Club Brugge?

29-04-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Anderlecht en Club Brugge strijden om doelman
Anderlecht en Club Brugge hebben allebei hun vizier gericht op een zekere Pieter Caubergh. De 17-jarige doelman van Patro Eisden kan een mooie transfer maken, en dat is heel opvallend: bij Racing Genk werd hij namelijk weggestuurd

Moulin naar Club Brugge?
Thibault Moulin doet dit weekend niet mee bij Waasland-Beveren, en dat voedt de geruchtenmolen. Hij zou bezig zijn met een transfer naar Club Brugge, dat bereid is om twee spelers in de plaats te geven.

Bailey geniet veel interesse
De Jamaicaan Leon Bailey gooit hoge ogen bij Racing Genk, en dat heeft ook zo zijn nadelen. Heel wat clubs zijn hem nu al op het spoor, waaronder Hamburg, Dortmund, Leicester en Chelsea: gelukkig komt Bailey niet uit de EU.

Kums kan naar Serie A
Sven Kums wil zijn Gouden Schoen deze zomer verzilveren, en misschien kan dat wel bij Napoli. De Italianen tonen interesse, maar AA Gent vraagt wel een torenhoge transfersom.

Wilmots goochelt met spitsen
Marc Wilmots zal maar twee diepe spitsen meenemen naar het EK: dat zegt hij in een interview met Le Soir. Dat klinkt als slecht nieuws voor Divock Origi of Michy Batshuayi, maar niets is minder waar.