Klopp blijft hopen na pijnlijke nederlaag: Dat was onze enige grote fout

Klopp blijft hopen na pijnlijke nederlaag: "Dat was onze enige grote fout"

29-04-2016 11:29

Liverpool verloor donderdagavond haar eerste halve finale-duel in de Europa League van Villarreal. In Spanje bleef het lang 0-0, maar in blessuretijd wist de thuisploeg toch te scoren. Ondanks de nederlaag heeft manager Jürgen Klopp er nog alle vertrouwen in dat de Engelsen zich plaatsen voor de finale.

In gesprek met BT Sport kijkt de Duitser terug op het duel met de Spanjaarden. "Natuurlijk ben ik niet al te blij met de goal die we in de laatste seconde incasseren. Maar het is pas de heenwedstrijd en Villarreal moet nog naar Anfield komen", klinkt het strijdbaar.

Op eigen veld is Liverpool nog ongeslagen in de Europa League. "We zijn erg sterk op eigen veld. Dat weten we", aldus de manager, die zijn ploeg goede dingen zag doen in het eerste duel met de Spanjaarden.

"We hebben onze momenten gehad en we hebben goed verdedigd. Alleen bij de goal niet. Als we genoeg mensen rond het strafschopgebied hadden gehad, was er geen probleem geweest. Dat was onze enige grote fout in deze wedstrijd. En daaruit scoorden zij", besluit Klopp.