Club Brugge-spits ondergaat nieuwe operatie, seizoen is voorbij

Club Brugge-spits ondergaat nieuwe operatie, seizoen is voorbij

28-04-2016 10:00

Club Brugge haalde vorige zomer de Australiër Bernie Ibini, dat op voorspraak van doelman Mathew Ryan. Ibini heeft zijn kunnen echter nog niet laten zien, want hij is al het hele seizoen geblesseerd. Normaal gezien zou hij nu ongeveer fit moeten zijn, maar zijn herstel verloopt traag.

Ibini laat via zijn Twitter namelijk weten dat het seizoen over is voor hem. Hij moest een nieuwe operatie ondergaan aan de enkel, er werd daar littekenweefsel weggehaald. Ibini moet nu voluit mikken op het volgende seizoen. Ibini heeft nog geen enkele officiële minuut gemaakt voor Club, maar speelde wel al enkele wedstrijden in de voorbereiding.

Ibini is één van de beste vrienden van Ryan, veel fans zagen in zijn transfer dan ook een manier om Ryan bij Club Brugge te houden. Dat is uiteindelijk niet gelukt, maar Ibini is wel degelijk een beloftevolle flankaanvaller. Bij Sydney FC stond hij vast in de basis en scoorde hij vorig seizoen 7 goals op 28 wedstrijden. Club hoopt in ieder geval dat Ibini zich kan herpakken, want zijn contract loopt tot de zomer van 2018.