'KV Oostende vraagt door voor Lukaku en hoopt op enorme som'

'KV Oostende vraagt door voor Lukaku en hoopt op enorme som'

27-04-2016 08:38

Oostende is van plan om Jordan Lukaku te verkopen. De linksachter heeft nog maar een contract van één jaar. De Kustploeg wil daarom een toptransfer realiseren voor de Rode Duivel. Maar KVO vraagt een pittige som. Drie miljoen zal alvast niet genoeg zijn.

Volgens Het Nieuwsblad zal KV Oostende in de zomertransferperiode stevig doorvragen voor Lukaku. Daarvoor vergelijken ze hun goudhaantje met Dennis Praet. De middenvelder van Anderlecht gaat in juni ook zijn laatste contractjaar in. Bij paars-wit rekenen ze op een transferprijs van zes à acht miljoen euro. KVO hoopt datzelfde bedrag te kunnen incasseren.

De naam Lukaku is stilaan een begrip geworden in de Premier League. Daar mag Jordan zijn broer Romelu voor bedanken. De spits van Everton zou zo'n tachtig miljoen euro moeten kosten. Daarnaast is Lukaku de laatste maanden ook een Rode Duivel geworden en gaat hij wellicht mee naar het EK in Frankrijk. Allemaal redenen om stevig door te vragen. Als een Engelse voorzitter wat gek durft te doen, kan KV Oostende een pittige som ontvangen.