OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt aanvaller van OHL

OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt aanvaller van OHL

26-04-2016 16:27

Waasland-Beveren is actief bezig. Na de contractverlenging van Zinho Gano heeft het dinsdag ook een nieuwe naam voorgesteld. Alessandro Cerigioni komt over van het gedegradeerde Oud-Heverlee Leuven. Hij tekende voor twee seizoen met een optie op een derde. Dat maakte de club zelf bekend.

Cerigioni is na Aaron Dhondt (KFC Izegem) en Niels De Schutter (KV Oostende) de derde versterking voor Waasland-Beveren. De 23-jarige aanvaller komt over van OHL, waar hij drieënhalf jaar aan de slag was. Dit seizoen was hij geen vaste titularis. Hij startte negen keer in de basis en viel tien keer in. Daarin was hij goed voor 3 doelpunten.

De aanvaller is tevreden met zijn transfer. "Ik ben erg blij dat deze mooie club mij een kans geeft", aldus de Italo-Belg op de officiële website. "Ik denk dat ik met mijn mentaliteit en werkkracht hier beter kan worden onder begeleiding van de technische staf." Een leuk detail is dat Cerigioni in dienst van OHL zijn debuut in de Eerste Klasse maakte tegen Waasland-Beveren (26 januari 2013), alsook zijn eerste doelpunt (30 maart 2013).