Eén ploeg moet niet meer hopen op de titel: Men kan stoppen met dromen

Eén ploeg moet niet meer hopen op de titel: "Men kan stoppen met dromen"

25-04-2016 14:54

Racing Genk lijkt helemaal uit de titelrace geslagen te zijn. Na het verlies tegen AA Gent (1-2) wordt het wel heel moeilijk voor de Limburgers. Ex-Rode Duivel Wilfried Van Moer gelooft er ook niet meer in.

Genk verloor met 1-2 van Gent. Hij denkt toch dat de Limburgers meer verdienden. "Genk verdiende het misschien niet om te verliezen maar meer dan een gelijkspel zat er zeker niet in tegen tien man", stelt Van Moer in Het Belang van Limburg. "In Genk kan men stoppen met dromen."

"Deze ploeg kan goed voetballen, zeker als het snel kan omschakelen. Maar ze staat nog niet ver genoeg om een gooi te doen naar de titel. Dat heeft Peter Maes ook altijd beseft. Daarom heeft hij het alleen over die derde plaats. Het is het hoogst haalbare voor dit Genk."

"Toch deed Genk deze week ook een goeie zaak. Door Leandro Trossard een lang contract aan te bieden deed het al een eerste dikke transfer voor volgend seizoen. Trossard heeft me dit seizoen gecharmeerd bij OH Leuven, het is een speler die met zijn techniek en snelheid het verschil kan maken; Bovendien is het een jongen van de streek, dat mag er in de huidige ploeg ook wel bij", besluit hij.