Mbodji zet alles op alles om zware schorsing te ontlopen

Mbodji zet alles op alles om zware schorsing te ontlopen

25-04-2016 11:09
1

Kara Mbodji maakte zondag geen al te beste beurt tegen KV Oostende, en bovendien had hij misschien wel rood moeten krijgen voor een beuk aan het adres van Joseph Akpala. Mbodji is zich zelf van geen kwaad bewust: hij vindt dat de media hem viseren.

De Senegalees wilde na de match niet praten over een eventuele schorsing op basis van beelden. "Iedereen heeft natuurlijk zijn mening, maar als ik iets doe, wordt er altijd serieus overdreven. Ik moet ook tikken incasseren, maar daar praat niemand over omdat ik stevig gebouwd ben. Als ik iets doe op het veld praat iedereen er over. Dat moet echt eens stoppen", vertelt hij aan RTBF. 

Schorsing of niet, Mbodji baalde sowieso al enorm van de slechte prestatie van zijn ploeg. "Ik ben net als de hele groep erg ontgoocheld. Zoals ik eerder al zei: het is niet toegestaan dat we zo'n prestatie op de mat brengen. Wij spelen voor Anderlecht, dat is een grote club en ik denk dat we beter hadden moeten doen. Er zijn nog 5 matchen en dat zijn 5 finales voor ons", sluit hij nog af met een huizenhoog cliché.