Refaelov kritisch voor eigen prestatie: Het liep niet altijd even goed

Refaelov kritisch voor eigen prestatie: "Het liep niet altijd even goed"

24-04-2016 16:23

Lior Refaelov vierde na 2 wedstrijden blessureleed zijn terugkeer bij Club Brugge. Hij bewees eens te meer zijn waarde. "Ik hoop vanaf nu fit te blijven", zei hij achteraf op de website van Club Brugge.

"Het was heel belangrijk dat we na twee nederlagen nog eens een ruime overwinning konden behalen. Ook voor mij was het belangrijk dat ik na twee speeldagen afwezigheid nog eens kon meespelen. Het liep niet altijd even goed, maar al bij al ben ik toch tevreden met mijn prestatie", was hij kritisch voor zichzelf.

"Iedereen spreekt maar over het feit dat ik zeer belangrijk ben voor de ploeg, maar persoonlijk ben ik daar niet mee bezig. Ik hoop in de eerste plaats dat ik vanaf nu fit kan blijven en op die manier mijn steentje kan bijdragen aan de ploeg. Iedereen is belangrijk bij Club", bleef Refaelov bescheiden.

"Het was heel belangrijk dat we vandaag opnieuw met de overwinning konden aanknopen, wat op zich goed is voor het vertrouwen en zeker met wat ons nog te wachten staat. Uiteraard had ik ook graag gescoord, maar Abdoulay Diaby Diaby wilde absoluut ook de tweede penalty trappen en daardoor kon ik vandaag geen goaltje meepikken. Dat is uiteraard niet erg, misschien scoor ik volgende week tegen Genk wel", besloot hij.